Samarbeid

Jeg samarbeider med flinke folk, og vi bruker hverandres kompetanse og erfaring i forskjellige saker og situasjoner.

Mjøsterapeutene er et fagfellesskap innen sexologi og parterapi, som holder til i Innlandet. Vi møtes jevnlig for faglig snakk og erfaringsutveksling. Vi leies inn for foredrag på skoler, i barnehager og bedrifter, og tilpasser gjerne workshops etter behov hos den enkelte bestiller.

Nok, tidligere SMISO (Senter mot incest og seksuelle overgrep) er en viktig faglig samarbeidspartner, som er et lavterskel hjelpetilbud og fagressurs om seksuelle overgrep. Nok. henvender seg til både utsatte, pårørende og fagpersoner. En del av vårt samarbeid innebærer faglige diskusjoner rundt relevante tema, for å gi de utsatte og eventuelt deres pårørende best mulig behandling og oppfølging.

Ruth&Ragna AS er et lite konsulentselskap jeg eier halvparten av, sammen med Anne Marthe Zettervall. Vi jobber inn i ulike bedrifter, med alt fra strategiarbeid til lederstøtte. Vi holder kurs og foredrag, og gjennomfører skreddersydde workshops.

Samkomp AS, står for samarbeidende kompetanse. Dette er et nytt, men erfarent supplement til offentlige tjenester innen barnevern, og er en god samarbeidspartner både på systemnivå og rent praktisk. I krevende saker kan vi bruke hverandre som sparringspartnere, og vi bistår hverandre i praktiske gjøremål. På denne måten er de små firmaene våre robuste i de tidvis store og kompliserte utfordringene vi møter.

Sexologiskolen ble valgt da jeg hadde bestemt meg for å bli sexolog og parterapeut. Det inkluderende miljøet, helhetstankegangen og den interessante litteraturlisten var avgjørende for valget. Årene som student ved skolen har påvirket meg i stor grad, og det er spennende å kunne gi noe tilbake ved å både forelese ved skolen og tilby veiledning og supervisjon for nåværende studenter og utdannede terapeuter.